POLIFLEX TUBITHERM FLOCK CATIFELATA 001 WHITE - ALB
Produs: FOLIE-POLI-FLEX-TUBITHERM-FLOCK-001-WHITE-EDP

cantitate:

Disponibil in stoc depozit central


POLIFLEX TUBITHERM FLOCK CATIFELATA 001 WHITE - ALB este o folie cu o suprafață catifelată, cu grosimea de 500 microni si suport adeziv. Textura și strălucirea se datorează densității mari a fibrelor.
 
Materialul de bază este ecologic și respectă standardul Oeko-Tex 100 Clasa I (nu conține PVC, plastifianți sau metale grele).
 
Are proprietăți excelente la tăiere și decolare. Se decupează în oglindă - recomandăm utilizarea unui cuțit standard de 60°.
 
Suportului adeziv din vâscoză (pentru culorile standard) și poliamidă (pentru culorile fluorescente) permite decuparea literelor și simbolurilor de mici dimensiuni.
 
Transferul termic se face cu ajutorul propriului suport.
 
Folia rezistă la spălări la temperaturi de până la 60°C. Se poate curăța și chimic
 
Date tehnice
Dimensiuni rolă:Lățime: 0.5 m; Lungime: 25 m
 
Instrucțiuni termotransfer:
• Temperatură: 160°C
• Presiune: mică (2 bari)
• Timp: 15 secunde
• Se îndepărtează suportul la cald
• Se mai presează folia pentru 2 secunde
 
Aplicații:
Pentru imprimat materiale textile din bumbac, poliester, amestec de poliester cu bumbac.
 
Poate fi folosită la imprimarea pe tricouri, uniforme, genți, echipamente sport, articole promoționale sau pentru aplicații deosebite din modă.
 
NOTĂ:
Datorită multitudinii de materiale textile existente pe piață, se recomandă testarea în prealabil a compatibilității dintre folie și materialul ce se dorește a fi imprimat. Temperaturile și timpii de transfer sunt date cu titlu orientativ, rezultând din testele și experiența noastră practică în folosirea preselor de transfer termic. Pentru o aplicare în condiții optime, se recomandă o pre-călcare a materialului ce urmează a fi inscripționat.
Momentan nu există comentarii la produse.
Scrie un comentariu
Customers who bought this product have not bought another product