POLIFLEX PREMIUM 460 MAGENTA - ROZ
Produs: Folie POLI-FLEX 460 MAGENTA EDP

cantitate:

Disponibil in stoc depozit central


POLIFLEX PREMIUM 460 MAGENTA - ROZ este o folie opacă din poliuretan, cu grosimea de 100 microni și suport adeziv, pentru personalizarea materialelor textile albe și colorate.
 
Suprafa╚Ťa mat─â ├«nlatur─â reflexiile nedorite.
 
Materialul de baz─â este ecologic ╚Öi respect─â standardul Oeko-Tex 100 Clasa I (nu con╚Ťine PVC, plastifian╚Ťi sau metale grele).
 
Folia se decupeaz─â ├«n oglind─â; recomand─âm utilizarea unui cu╚Ťit standard de 36┬░-45┬░. Suportului adeziv din polietilen─â permite decuparea literelor ╚Öi simbolurilor de foarte mici dimensiuni.
 
Transferul termic se face cu ajutorul propriului suport.
 
Poli-Flex Premium permite suprapunerea mai multor straturi (cu excep╚Ťia culorilor 403 Light Blue, 420 Gold Metallic, 430 Silver Metallic ╚Öi Neon 440 ÔÇô 443).
 
Folia rezist─â la sp─âl─âri la temperaturi ├«nalte de p├ón─â la 80┬░C. Se poate cur─â╚Ťa ╚Öi chimic.
 
NOT─é:
Majoritatea textilelor din poliester sunt colorate prin sublimare (ex: echipamente sportive). Este posibil ca în timpul procesului de transfer, să se activeze particule din culoarea textilului și să se imprime în folie. În aceste cazuri, recomandăm utilizarea foliei Poli-Flex Blockout, care împiedică migrarea culorilor din textil în folie.
 
Excep╚Ťie: culorile Poli-Flex Premium marcate cu (*) au o foarte bun─â rezisten╚Ť─â la sublimare, cu toate c─â nu au un coating blockout special.
 
Date tehnice:
Dimensiuni rol─â: L─â╚Ťime: 0.5 m; Lungime: 25 m
Culori: 40 de culori
 
Instruc╚Ťiuni termotransfer:
ÔÇó Temperatur─â: 160┬░C
ÔÇó Presiune: medie (3.5 bari)
ÔÇó Timp: 15 secunde
ÔÇó Se ├«ndep─ârteaz─â suportul la cald*
ÔÇó Se mai preseaz─â folia pentru 2 secunde
 
* ├Än cazul culorilor Poli-Flex Neon (440 ÔÇô 443) ╚Öi Poli-Flex 403 Light Blue, suportul se ├«ndep─ârteaz─â dup─â r─âcire.
 
Aplica╚Ťii:
Pentru imprimat materiale textile din bumbac, amestec de poliester cu bumbac ╚Öi poliester cu acril. Folia poate fi folosit─â pentru personalizarea pe tricouri, ├«mbr─âc─âminte sport, gen╚Ťi sport sau pe articole promo╚Ťionale (steaguri, ╚Öepci etc).
 
NOT─é:
Datorit─â multitudinii de materiale textile existente pe pia╚Ť─â, se recomand─â testarea ├«n prealabil a compatibilit─â╚Ťii dintre folie ╚Öi materialul ce se dore╚Öte a fi imprimat. Temperaturile ╚Öi timpii de transfer sunt date cu titlu orientativ, rezult├ónd din testele ╚Öi experien╚Ťa noastr─â practic─â ├«n folosirea preselor de transfer termic. Pentru o aplicare ├«n condi╚Ťii optime, se recomand─â o pre-c─âlcare a materialului ce urmeaz─â a fi inscrip╚Ťionat.
Momentan nu exist─â comentarii la produse.
Scrie un comentariu
Customers who bought this product have not bought another product