ORAMASK 810 Folie de sablon suprafete flexibile
Produs: 26-810

Disponibil in stoc depozit central


Caracteristici:

Folie adeziva din PVC, cu grosimea de 80 microni, foarte flexibila, cu suprafata mata. Seria 810 are adeziv poliacrilic pe baza de apa, iar 810S are adeziv poliacrilic pe baza de solvent.
Adezivul poliacrilic special are aderenta scazuta si nu lasa nici o urma la indepartarea foliei dupa vopsire. Suprafetele pe care urmeaza sa fie aplicata folia, in vederea vopsirii, trebuie sa fie perfect curatate de praf, grasimi sau alte impuritati ce pot afecta capacitatea de lipire a adezivului.
Datorita flexibilitatii sale, acest tip de folie se foloseste in special pentru vopsirile realizate pe suprafete flexibile si neuniforme. Suprafetele proaspat lacuite sau vopsite, trebuie lasate cel putin 3 saptamani sa se usuce complet.

Seria 810 este de culoare gri, iar 810S este gri inchis. Seria 810S, datorita rezistentei ridicate la solventi, este ideala pentru decoratiuni multicolore.

Foliile sunt disponibile in role cu lungimea de 50 m si latimi de 1000 si 1260 mm si se comercializeaza la metraj.

Recomandare:

Compatibilitatea dintre lacurile si vopselurile utilizate trebuie sa fie mai intai verificata de catre utilizator. Special creata pentru realizarea mastilor sau sabloanelor, pentru vopsiri cu pensula, cu pistolul de vopsit sau spray-ul.

Momentan nu există comentarii la produse.
Scrie un comentariu
Customers who bought this product have not bought another product