ORACAL 8510 Etched Glass Cal Rapid Air
Produs: 15-8510RA

Disponibil in stoc depozit central


Caracteristici:

Folie adeziva din PVC polimerica, translucida, cu grosimea de 80 microni si suprafata satinata, care inlatura reflexiile nedorite. Adezivul este de tip Rapid Air (RA) poliacrilic pe baza de solvent, permanent.
Adezivul de tip Rapid Air permite o aplicare mai usoara a foliei si impiedica formarea bulelor de aer.

Nota explicativa: Siliconul hartiei suport al acestei serii are o textura speciala, cu micro-canale, care determina formarea acestui adeziv cu bule de aer (Rapid Air). Structura acestor micro-canale este realizata din linii curbe, neregulate.

Orafol este prima companie care a creat aceste micro-canale din linii curbe, neregulate.

Adezivul Rapid Air permite repozitionarea foliei, ceea ce inseamna ca daca folia a fost pozitionata gresit si nu a fost presata cu mana sau cu o racleta, se poate dezlipi foarte usor si se poate repozitiona pe pozitia dorita.

Folia se livreaza in nuante de argintiu si auriu, fiecare cu granulatie fina sau grosiera, oferind astfel nenumarate posibilitati de a aduce un plus de originalitate vitrinelor magazinelor, usilor din sticla sau altor suprafete transparente sau semitransparente.

Este disponibila in role cu lungimea de 50 m si latimi de 1000 si 1260 mm si se comercializeaza la metraj.

Durabilitatea in exterior este de 7 ani.

Recomandare:

Pentru obtinerea unor imagini "glaciale" sau acolo unde se doreste sa se sugereze o imagine frezata sau de sticla sablata.

Aplicarea foliilor cu adeziv Rapid Air se realizeaza cu multa usurinta, mai ales atunci cand suprafetele de inscriptionat sunt de dimensiuni mai mari. Bulele de aer ramase se inlatura prin directionarea lor catre marginile materialului, cu ajutorul unei raclete.

Atentie!In cazul utilizarii foliei de transfer, datorita suprafetei rugoase a seriei 8510, se recomanda o racletare (presare) mai energica a foliei de transfer, daca se poate chiar inainte de indepartarea suportului.

Suportul de hartie se indeparteaza de pe folia adeziva si nu invers (se aseaza kitul format din seria 8510 si folia de transfer cu suportul de hartie in sus, si se indeparteaza suportul).

Momentan nu există comentarii la produse.
Scrie un comentariu
Customers who bought this product have not bought another product