ORACAL 7510RA Fluorescent Premium Cast Galben 029
Produs: ORACAL 7510RA GALBEN 029

Disponibil in stoc depozit central


ORACAL 7510 Fluorescent Premium Cast

Caracteristici:

Folie fluorescenta premium cast, cu grosimea de 150 microni, ce asigura o vizibilitate sporita pe toata durata zilei, chiar si in conditii de luminozitate scazuta.
Adezivul este poliacrilic pe baza de solvent, permanent. Pigmentul fluorescent al foliei sufera un fenomen de decolorare in timp. Folia se imprima serigrafic.

Este disponibila in role cu lungimea de 50 m si latimea de 1260 mm si se comercializeaza la metraj.

Paleta coloristica cuprinde 7 culori lucioase: galben (029), portocaliu (037), portocaliu rosiatic (038), rosu portocaliu (357 - culoare noua!), rosu (039), roz (046) si verde (069).

Durabilitatea foliei in exterior este de pana la 2 ani (neimprimata). Aceasta durata de viata trebuie inteleasa in sensul ca, pe o perioada de 2 ani, chiar daca folia se decoloreaza in timp, pastreaza conditiile minime de vizibilitate.

Nota: in anumite zone cu temperaturi ridicate (peste 30° C), pe perioade lungi de timp (saptamani), exista posibilitatea ca folia sa sufere un proces de decolorare mai accentuat.

Recomandare:

Special creata pentru inscriptionarea vehiculelor (ambulante, autobuze, etc.), placutelor indicatoare si pentru alte inscriptionari ce necesita un impact vizual deosebit.

Momentan nu există comentarii la produse.
Scrie un comentariu
Customers who bought this product have not bought another product