POLIFLEX PREMIUM 419 LEMON YELLOW - GALBEN
Produs: Folie POLI-FLEX 419 LEMON YELLOW EDP

cantitate:

Disponibil in stoc depozit central


POLIFLEX PREMIUM 419 LEMON YELLOW - GALBEN este o folie opacă din poliuretan, cu grosimea de 100 microni și suport adeziv, pentru personalizarea materialelor textile albe și colorate.
 
Suprafața mată înlatură reflexiile nedorite.
 
Materialul de bază este ecologic și respectă standardul Oeko-Tex 100 Clasa I (nu conține PVC, plastifianți sau metale grele).
 
Folia se decupează în oglindă; recomandăm utilizarea unui cuțit standard de 36°-45°. Suportului adeziv din polietilenă permite decuparea literelor și simbolurilor de foarte mici dimensiuni.
 
Transferul termic se face cu ajutorul propriului suport.
 
Poli-Flex Premium permite suprapunerea mai multor straturi (cu excepția culorilor 403 Light Blue, 420 Gold Metallic, 430 Silver Metallic și Neon 440 – 443).
 
Folia rezistă la spălări la temperaturi înalte de până la 80°C. Se poate curăța și chimic.
 
NOTĂ:
Majoritatea textilelor din poliester sunt colorate prin sublimare (ex: echipamente sportive). Este posibil ca în timpul procesului de transfer, să se activeze particule din culoarea textilului și să se imprime în folie. În aceste cazuri, recomandăm utilizarea foliei Poli-Flex Blockout, care împiedică migrarea culorilor din textil în folie.
 
Excepție: culorile Poli-Flex Premium marcate cu (*) au o foarte bună rezistență la sublimare, cu toate că nu au un coating blockout special.
 
Date tehnice:
Dimensiuni rolă: Lățime: 0.5 m; Lungime: 25 m
Culori: 40 de culori
 
Instrucțiuni termotransfer:
• Temperatură: 160°C
• Presiune: medie (3.5 bari)
• Timp: 15 secunde
Se îndepărtează suportul la cald*
• Se mai presează folia pentru 2 secunde
 
* În cazul culorilor Poli-Flex Neon (440 – 443) și Poli-Flex 403 Light Blue, suportul se îndepărtează după răcire.
 
Aplicații:
Pentru imprimat materiale textile din bumbac, amestec de poliester cu bumbac și poliester cu acril. Folia poate fi folosită pentru personalizarea pe tricouri, îmbrăcăminte sport, genți sport sau pe articole promoționale (steaguri, șepci etc).
 
NOTĂ:
Datorită multitudinii de materiale textile existente pe piață, se recomandă testarea în prealabil a compatibilității dintre folie și materialul ce se dorește a fi imprimat. Temperaturile și timpii de transfer sunt date cu titlu orientativ, rezultând din testele și experiența noastră practică în folosirea preselor de transfer termic. Pentru o aplicare în condiții optime, se recomandă o pre-călcare a materialului ce urmează a fi inscripționat.
Momentan nu există comentarii la produse.
Scrie un comentariu
Customers who bought this product have not bought another product