VC 104+ ALB 015 CURTAIN GRADE BANDA ADEZIVA REFLECTORIZANTA PENTRU SUPRAFETE FLEXIBILE
Produs: REFLEXITE-VC 104+ ALB-015-CURTAIN-GRADE-BANDA-ADEZIVA- REFLECTORIZANTA- SUPRAFETE-FLEXIBILE-EDP

cantitate:

Disponibil in stoc depozit central


Caracteristici
 
Banda adeziva reflectorizanta destinata aplicarii pe suprafetele flexibile (ex. prelate) ale autovehiculelor cu gabarit depasit in vederea evidentierii pe timp de noapte.
 
Structura benzii adezive presupune flexibilitate ridicata si capacitatea de a se intinde odata cu prelata pe care este aplicata. Are o rezistenta ridicata la spalarea cu jetul de apa, alaturi de un foarte bun comportament la agentii de coroziune sau la contactul cu solventii.
 
Banda adeziva reflectorizanta este foarte usor de taiat si de aplicat, nefiind nevoie de sigilarea marginilor.
 
Adezivul are o putere ridicata de fixare sub presiune.
 
VC 104+ Curtain Grade este formata dintr-un singur strat adeziv cu structura prizmatica, avand excelente proprietati de evidentiere pe timp de noapte, chiar si de la distante mari.
 
Este disponibila in role standard cu lungimea de 50 m si latimea de la 50 mm.
 
Paleta coloristica este formata din 3 culori reflectorizante: alb, galben si rosu.
 
Durabilitatea este de 3 ani in exterior.
 
VC 104+ Curtain Grade indeplineste standardul european ECE 104 Class C.
 
Nota: Banda de contur VC 104+ Curtain Grade contine logo-ul Reflexite. La comanda acest logo poate fi inlocuit cu logo-ul companiei dumneavoastra.
 
In functie de numarul lotului, exista posibilitatea ca acelasi cod de culoare sa fie usor diferit. In acest sens, recomandam ca pe aceeasi suprafata, sa fie aplicata folie din acelasi lot. 
 
Recomandare
 
Pentru aplicarea pe suprafetele flexibile (ex. prelate) ale autovehiculelor cu gabarit depasit acolo unde se doreste o evidentiere ridicata a acestora pe timpul noptii, chiar si de la distante mari.
 
Aplicarea unei astfel de benzi adezive reflectorizante poate insemna o imbunatatire a sigurantei soferului, prin reducerea accidentelor cauzate de slaba vizibilitatea a autovehiculului pe timpul noptii.
Momentan nu există comentarii la produse.
Scrie un comentariu
Customers who bought this product have not bought another product