ORACAL 961 NEGRU/BLACK 070
Produs: ORACAL 961 NEGRU/BLACK 070-EDP

cantitate:

Disponibil in stoc depozit central


Caracteristici
 
Folie adeziva premium cast de foarte mare performanta, cu grosimea de 55 microni, aplicabila pe suprafete dificile pe care alte folii nu adera, ex. plastic rugos.
 
Fiind o folie cast, nu are memorie de forma, fapt ce o recomanda pentru aplicatiile de lunga durata pe suprafete curbate.
 
Adezivul este permanent, poliacrilic pe baza de solvent modificat, cu o aderenta foarte puternica. 
 
Este disponibila in role cu lungimea de 25 si 50 m si latime de 1260 mm.
 
Paleta coloristica cuprinde 4 culori lucioase: alb, negru, galben si argintiu. Alte culori pot fi disponibile in baza unei comenzi speciale.
 
Acest produs este disponibil doar cu precomanda. Detalii despre ceea ce presupune aceasta precomanda veti primi in momentul contactarii unui reprezentant EDP: vanzari@edp.ro.
 
Durabilitatea in exterior este de 10 ani pentru alb si negru, 8 ani pentru colorate si 6 ani pentru metalice.
 
Folia trebuie stocata in ambalajul original la o temperatura de 20°C si 50% umiditate relativa.
 
Acest produs se aduce doar pe comanda speciala. Conditiile si cantitatile minime vor fi transmise la momentul plasarii comenzii.
 
In functie de numarul lotului, exista posibilitatea ca acelasi cod de culoare sa fie usor diferit. In acest sens, recomandam ca pe aceeasi suprafata, sa fie aplicata folie din acelasi lot. 
 
Recomandare
 
Pentru inscriptionarea diverselor suprafete cu finisaj dificil, plane sau curbate, in special pentru vehiculele de tip rulota, acolo unde suprafata este preponderent din plastic rugos.
Momentan nu există comentarii la produse.
Scrie un comentariu
Customers who bought this product have not bought another product