BE.TEX FLOOR 900 FR 900 G/MP - MOCHETA
Produs: BE TEX FLOOR 900 FR MOCHETA 900 G/MP-EDP

cantitate:

Disponibil in stoc depozit central


Descriere BE.TEX FLOOR 900 FR 900 G/MP - MOCHETA
 
Material realizat 100% din poliester. Mocheta are o greutate de 900 g/mp și o grosime de 2800 µm.
 
Mochetele unicolore arată foarte bine, însă dacă puteți să le dați o notă personală, acestea vor deveni irezistibile. Be.tex Floor poate fi personalizată prin sublimare (cu hârtie).
 
Fiind o alternativă pentru acoperirea pardoselilor, mai călduroasă și mai confortabilă decât parchetul sau gresia, mocheta Be.tex Floor 900 poate fi imprimată într-o multitudine de culori și modele grafice, astfel încât să corespundă oricăror cerințe.
 
Având ca avantaje o bună planeitate, impermeabilitatea și absorbția zgomotelor de fond, mocheta poate fi aplicată în spații cu trafic intens, aceasta având conform standardului EN 13893 un coeficient de frecare μ de ≥ 0,3, fiind inclusă în clasa tehnică Dry Slip Resistant (Rezistent la alunecare uscată).
 
Se poate aplica în hoteluri, restaurante, pub-uri, clădiri de birouri, spații expoziținale dar și ca mocheta pentru spații rezidențiale.
 
Mochetele se pot aplica atât în spații comerciale, cât și acasa, fiind recomandate pentru indoor deoarece materialul Be.tex Floor 900 are proprietăți ignifuge, întrunind standardul DIN EN 13501-1.
 
Date tehnice
Greutate:900 g/mp
Dimensiuni rolă:
Lățime: 1.60, 4.00 m        
Lungime: 25 m
 
Aplicații:
Design interior în 
hoteluri
restaurante
pub-uri
clădiri de birouri
spații expoziționale
spații rezidențiale
Momentan nu există comentarii la produse.
Scrie un comentariu
Customers who bought this product have not bought another product