TESA INDUSTRIAL

ELECTROCASNICE

ELECTROCASNICE

Aparate electrocasnice

Oferim numeroase soluții adezive pentru aparate electrocasnice, pentru montare, injectare, inscripționarea componentelor, protejarea suprafețelor, transportul în condiții de siguranță, și multe altele.

AUTOMOTIVE

AUTOMOTIVE

Segmentul auto

Prin reţeaua noastră globală şi competenţa tehnică aprofundată, îi ajutăm pe producătorii de echipamente auto originale şi pe distribuitorii asociaţi să dezvolte idei noi.

CONSTRUCTII

CONSTRUCTII

Sectorul construcţiilor

Benzile adezive tesa sunt o tehnologie dovedită care oferă flexibilitate în design, procese mai rapide și o lipire durabilă.

ELECTRONICE

ELECTRONICE

Sectorul electronic

Soluţiile noastre de benzi adezive pentru smartphone-uri, notebook-uri, aparate TV, tehnologii OLED, ecrane, dispozitive portabile şi alte dispozitive inteligente.

ALIMENTARE

ALIMENTARE

Industria alimentară

Oferim o gamă largă de soluții adezive de ambalare pentru industria alimentară, care vă permit să obțineți cel mai înalt nivel de eficiență a proceselor, fiabilitate, să mențineți prospețimea produsului și să asigurați livrarea optimă la clientul final.

AMBALARE & LOGISTICA

AMBALARE & LOGISTICA

Bandă pentru ambalaje

Gama noastră largă de benzi de ambalare oferă soluţii profesionale, sigure şi fiabile pentru legarea sau etanşarea cutiilor din carton uşoare sau grele.

MARCARE SI AVERTIZARE

MARCARE SI AVERTIZARE

Benzi de marcare şi avertizare

Zone periculoase, alei pietonale, spaţii de parcare – marcarea corespunzătoare este elementul cheie. Utilizaţi benzi de avertisment profesionale de la tesa pentru etichetarea permanentă sau temporară.

MONTARE SI AGATARE

MONTARE SI AGATARE

Bandă montare şi agăţare

Cu produse adezive tesa și cu soluțiile de montare puteţi monta rapid și confortabil obiecte acasă sau la birou, fără a avea nevoie de unelte!

CONVERTERS

CONVERTERS

CONVERTIRE PRODUSE

Convertirea sau transformarea produselor din produs de baza in produs pentru aplicatie specializata.

 
Produse noi