PS FILM ALBASTRU FOLIE CU SUPORT ADEZIV PENTRU BUMBAC SI POLIESTER
Produs: P.S.-FILM-FOLIE-TEXTIL-ALBASTRU-A0082-EDP

cantitate:

Disponibil in stoc depozit central


Caracteristici
 
Folie opaca din poliuretan, cu grosime mica (este mult mai subtire decat folia "Videoflex") si suport din poliester adeziv. Datorita suportului adeziv, materialul se comporta foarte bine la aplicatiile cu o grafica dificila sau litere mici. 
 
Din 2008, folia indeplineste standardul de toxicitate Oeko-Tex Standard 100, clasa I, fapt ce permite imprimarea (personalizarea) materialelor textile pentru nou-nascuti.
 
Folia se decupeaza in oglinda, iar transferul termic se face cu ajutorul propriului suport. 
- temperatura de transfer: 150°C;
- timpul de transfer: 10-15 secunde;
- presiunea: mica;
- temperatura de spalare: maxim 80°C, insa se poate curata si chimic. 
Suportul se indeparteaza la cald. 
 
Click aici si aflati cum puteti decola mai usor folia PS Film si cum indepartati suportul la cald sau la rece.
 
Deoarece P.S. FILM este din poliuretan, fierul de calcat se poate aplica direct peste imprimeu si nu pe spatele acestuia, ca la materialele obisnuite.
 
P.S. FILM are o paleta foarte variata de culori, noutatile fiind aceste 9 culori: 
 
Nu uitati!
 
Culorile Perla (906) si Nisip (907) disponibile pana acum doar in paleta de culori a foliei Videoflex Moda Fashion, le gasiti acum si pe PS Film!
 
Se livreaza in role cu latimi de 500 si 1000 mm si lungimea de 25 m si se comercializeaza la metraj.
 
Aflati aici cum puteti aplica mai usor folia PS Film pe cusaturi sau pe materiale netesute.
 
Nota: Datorita multitudinii de materiale textile existente pe piata, este necesara testarea in prealabil a compatibilitatii dintre folie si materialul ce se doreste a fi imprimat. Temperaturile si timpii de transfer sunt cu caracter orientativ, fiind rezultate din testele si experienta noastra practica. Pentru o aplicare in conditii optime, se recomanda o precalcare a materialului ce urmeaza a fi inscriptionat. 
 
Recomandare
 
Pentru inscriptionat materiale textile din bumbac, poliester, amestecuri din poliester cu bumbac si majoritatea materialelor sintetice. Fiind foarte subtire, folia este recomandata pentru aplicatiile la care sunt necesare mai multe straturi suprapuse. 
 
Sfat practic pentru o decolare mai usoara a materialului intr-un timp scurt: dupa ce decupati folia, asezati-o cu suportul pe platanul inferior al presei, incalzit in prealabil timp de 7-8 secunde. Prin incalzire, suportul adeziv al foliei se inmoaie, astfel incat puteti decola surplusul de material mult mai usor, in unele situatii chiar dintr-o singura miscare (in functie de marimea literelor si complexitatea graficii decupate).
Momentan nu există comentarii la produse.
Scrie un comentariu
Customers who bought this product have not bought another product