Cutter Plotter


SUMMA - GRAPHTEC - ROLAND

Graphtec, Roland și Summa sunt lideri mondiali in productia de echipamente de taiere cutter plotter, recunoscute pentru productia echipamentelor de inalta performanța, fiabilitate și calitate. Echipamentele de taiere prezente sunt perfecte pentru aplicatiile, de grafica, imbracaminte, incaltaminte, etichete, semnalizare reflectorizanta, bannere și multe altele. 

SUMMA

SUMMA
SummaCut, Summa S2 Tangential

Echipamentele de taiere PVC autocolant Summa sunt cunoscute pentru precizia de neegalat. Seria SummaCut este una dintre cele mai populare cutter-e de vinil din lume și oferă caracteristici avansate de taiere. Echipamentul SummaCut este la un pret accesibil pentru ateliere comerciale. Echipamentul Summa S2 Class din seria tangentiala, utilizeaza cea mai avansata tehnologie de taiere instalata vreodata intr-un echipament de taiat vinil autocolant. Cutterele Summa au fost concepute pentru industria de semnalizare, design, imbracaminte, incaltaminte, automobile și ambalaje.

SummaCut
Summa S2 Drag
Summa S2 Tangential
SummaCut FX
Summa OPOS-CAM S2 TC75
Summa OPOS-CAM S2 TC160

GRAPHTEC

GRAPHTEC
CE6000 Plus, FC8600

Graphtec este o solutie de taiere pentru fiecare nivel de serviciu. Seria Graphtec CE6000 Plus este un dispozitiv de taiere pentru vinil autocolant de inalta performanta. Proceseaza in mod fiabil o varietate de aplicatii cu precizie și viteza. Este intuitiv și ușor de utilizat cu un standard de garantie. Seria FC8600 este clasa premium de la Graphtec, cunoscuta in intreaga lume pentru taierea de inalta precizie si este o solutie finala pentru pietele de semnalizare, imbracaminte și automobile.

CE6000 Plus Series
FC8600 Series

ROLAND

ROLAND
CAMM-1GS, CAMM-1GR, Stika

De la firmele mici, la magazinele de grafica si semnalizare, la nivel de companie, cutter-ele Roland pentru vinil autocolant ofera posibilitatea taia grafica la inalta calitate cu fiabilitate, precizie si viteza. Cu Cutter-ul de birou de 51cm din seria GS puteti taia elemente detaliate. Echipamentele de taiat vinil, de format mare CAMM-1 din seria GR de la Roland ofera un nou nivel de producție grafica care depaseste cu mult nevoile profesionistilor. Echipamentele de taiere Roland sunt perfecte pentru aplicatiile, de grafica, imbracaminte, etichete, semnalizare reflectorizanta, bannere și multe altele.

Roland CAMM-1 GS
Roland CAMM-1 GR
Roland Stika