CUTTER PLOTTER


SUMMA - GRAPHTEC - ROLAND

Graphtec, Roland și Summa sunt lideri mondiali în producția de echipamente de taiere cutter plotter, recunoscute pentru producția echipamentelor de înaltă performanță, fiabilitate și calitate. Graphtec, Roland și Summa oferă linii robuste de cutter plottere pentru tăiere, cu utilizări multiple, variind de la hobby-uri și meșteșuguri până la cele mai exigente medii comerciale. Cu dimensiuni de tăiere cuprinse între 38cm și 162cm, aceste mașini pentru tăiere de vinil autocolant sunt concepute astfel încât să îndeplinească cerințele pentru industrie, cum ar fi fabricarea de reclame, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte, etichete și decalcomanii, design și prototipuri, ambalaje, grafica vehiculelor și multe altele.

 

SUMMA

SUMMA
SummaCut, Summa S2 Tangential

Echipamentele de tăiere vinil autocolant Summa sunt cunoscute pentru calitatea de neegalat si precizia lor. Seria SummaCut este una dintre cele mai populare cutter-e de vinil din lume și oferă caracteristici avansate de tăiere, la un preț accesibil. Modelul S2 Class oferă atât modele clasice cat si modele tangențiale, ce utilizează cea mai avansată tehnologie de tăiere pusă vreodată într-o mașină de tăiat vinil autocolant. Cutterele Summa au fost concepute pentru industria de publicitate, design, îmbrăcăminte, automotive și ambalaje.

SUMMACUT
SUMMA S2 DRAG
SUMMA S2 TANGENTIAL
SUMMACUT FX
SUMMA OPOS-CAM S2 TC75
SUMMA OPOS-CAM S2 TC160

GRAPHTEC

GRAPHTEC

Graphtec are o soluție de tăiere pentru fiecare nivel de serviciu. Seria Graphtec CE6000 Plus este un cutter pentru vinil autocolant de înaltă performanță. Procesează în mod fiabil o varietate de aplicații cu precizie si viteză, este intuitiv și ușor de utilizat și are o garanție standard de 2 ani. Seria FC8600 este clasa premium de la Graphtec, cunoscută în întreaga lume pentru tăierea de înaltă precizie, seria FC8600 este o soluție finală pentru piețele de semnalizare, îmbrăcăminte și automobile.

CE6000 Plus Series
FC8600 Series

ROLAND

ROLAND

De la firmele mici, la magazinele de grafică și semnalizare, la nivel de companie, cutter-ele Roland pentru vinil autocolant oferă posibilitatea de a tipări și tăia grafica la înaltă calitate cu fiabilitate, precizie și viteză. Cu Cutter-ul de birou de 51cm din seria GS puteți tăia grafică detaliată, chiar la birou. Mașinile de taiat vinil, de format mare CAMM-1 din seria GR de la Roland oferă un nou nivel de producție grafică care depășește cu mult nevoile profesioniștilor de astăzi din domeniul designului cu versatilitate, viteză, precizie și caracteristici de ultimă generatie. Mașinile de tăiat autocolant PVC de la Roland sunt perfecte pentru tăierea aplicațiilor, cum ar fi grafica, îmbrăcămintea, etichetele și decalcomanile pe autocolant, semnalizare reflectorizanta, signalectica, bannere și multe altele.

ROLAND CAMM-1 GS DESKTOP SERIES
ROLAND CAMM-1 GR SERIES