Echipamente

SUMMA - GRAPHTEC - ROLAND - EPSON - LASER

  • CUTTER-PLOTTER-SUMMA
  • BANNER-TABLE-F-SERIES
  • CUTTER-PLOTTER-GRAPHTEC
  • CUTTER-PLOTTER-ROLAND
  • CUTTER-PLOTTER-SUMMA-LASER

Graphtec, Roland și Summa sunt lideri mondiali in productia de echipamente de taiere cutter plotter, recunoscute pentru productia echipamentelor de inalta performanța, fiabilitate și calitate. Graphtec, Roland si Summa ofera linii robuste de cutter plottere pentru taiere, cu utilizari multiple, variind de la hobby-uri pana la cele mai exigente medii comerciale sau industriale. Cu dimensiuni de taiere cuprinse intre 38cm și 162cm, aceste echipamente pentru taiere de vinil autocolant sunt concepute astfel incat să indeplineasca cerintele pentru industrie, cum ar fi fabricarea de reclame, imbracaminte și incaltaminte, etichete și decalcomanii, design și prototipuri, ambalaje, grafica vehiculelor și multe altele.

Cutter Plotter

Cutter Plotter

SUMMA - GRAPHTEC - ROLAND

Graphtec, Roland și Summa sunt lideri mondiali in productia de echipamente de taiere cutter plotter, recunoscute pentru productia echipamentelor de inalta performanța, fiabilitate și calitate. Echipamentele de taiere prezente sunt perfecte pentru aplicatiile, de grafica, imbracaminte, incaltaminte, etichete, semnalizare reflectorizanta, bannere și multe altele. 

SUMMA

SummaCut
Summa S2 Drag
Summa S2 Tangential
SummaCut FX
Summa OPOS-CAM S2 TC75
Summa OPOS-CAM S2 TC160

GRAPHTEC

CE6000 Plus Series
FC8600 Series

ROLAND

Roland CAMM-1 GS
Roland CAMM-1 GR
Roland Stika

Mese de taiere

Mese de taiere

SUMMA Flatbed cel mai versatil sistem de taiere plan

Sistemul de finisare profesionala Summa Flatbed Finishing System este o solutie castigatoare pentru producerea de semnalizari inovatoare, afise, mostre, aplicatii de ambalare si multe altele. Cu ajutorul sculelor si a accesorilor suplimentare, al caror numar este in continua crestere, Summa Flatbed Finishing System este solutia de taiere pe care visezi sa o utilizezi.


 

SUMMA F 1612

SUMMA F 1330

SUMMA F 1832

SUMMA F 2630

SUMMA F 3220

SUMMA F 3232

SCULE & MODULE FLATBED SUMMA

SCULE DE TAIERE
SCULE DE TAIERE V
SCULE PENTRU BIG
SCULE OSCILANTE
MODULE SCULE
SISTEM FREZARE

Echipamente Laser

Echipamente Laser

SUMMA LASER sistem de taiere cu laser pentru textil sublimat sau tiparit

Sistemele profesionale de taiere laser de la Summa au fost dezvoltate cu ani de experienta in tehnologia avansata de finisare. Summa va ofera solutiile de taiere cu laser pentru a oferi o calitate excepționala, o procesare inteligenta și o precizie de neegalat în fluxul de lucru.

 

TEXTILE LASER CONTOUR CUT

CONTOUR CUT VISION