MARCARE PODEA - Spray vopsea alba [ssm-m-001]

SEMNALIZARE » SEMNE MARCARE PODEACerere de preț!

Terminologie

ssm - semnal de obligativitate prin marcajul specific al podelei
 
Marcajul pe podea se executa cu vopsea de calitate superioara rezistenta la trafic intens. Pictogramele sunt realizate prin tehnologie de mascare si vopsire sau vopsire directa cu carucior de marcare. Vopseaua este rezistenta atat la interior cat si la exterior.
 
Volum flacon vopsea sub presiune: 750 ml
Culoare alb - RAL 9016 - 1800293
 
Atunci cand riscurile nu pot fi evitate sau reduse suficient prin mijloace tehnice de protectie colectiva ori prin masuri, metode sau procedee de organizare a muncii, angajatorul trebuie sa prevada semnalizarea de securitate si/sau de sanatate la locul de munca si sa verifice existenta acesteia (art. 6 alin. 1 din HG nr. 971 din 26 iulie 2006 privind cerintele minime pentru semnalizarea de securitate si/sau de sanatate la locul de munca).
 
Pentru alegerea semnalizarii adecvate, angajatorul trebuie sa ia in considerare orice evaluare a riscurilor realizata in conformitate cu art. 7 alin. (4) lit. a) din Legea nr. 319/2006 (art. 6 alin. 2 din HG nr. 971 din 26 iulie 2006 privind cerintele minime pentru semnalizarea de securitate si/sau de sanatate la locul de munca).
 
Semnalizarea referitoare la o obligatie trebuie sa se realizeze prin utilizarea marcajelor permanente.

Semnalizarea trebuie facuta pentru a fi vizibila din orice pozitie orientata in functie de unghiul de vedere, tinandu-se seama de eventualele obstacole, fie la intrarea intr-o zona in cazul unui risc general, fie in imediata apropiere a unui risc determinat sau a obiectului ce trebuie semnalat, si intr-un loc bine iluminat, usor accesibil si vizibil.
 
Nerespectarea reglementarilor de securitate si sanatate in munca privind semnalizarea de securitate si/sau de sanatate la locul de munca constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 5.000 lei la 10.000 lei (art. 39 alin. 9 lit. k din Legea securitatii si sanatatii in munca nr. 319 din 14 iulie 2006).

 

Comentarii
Căutare rapidă
Contul Meu - Bine ai venit!
Adresa E-mail:

Parola:


Am uitat parola ?
Cont nou
Facebook share
Divide prin Facebook
Informații producători
EDP
Alți producatori