Garantie stiker decorativ pentru perete sau mobilier

CERTIFICAT DE GARANTIE SI DECLARATIE DE CONFORMITATE
1. VANZATORUL SC EDP IMPORT EXPORT SRL       2. CUMPARATORUL SC..............................SRL
CUI RO 17877087 J35/2705/2005                         CUI ...................     J......../......../..............
LOCALIATEA TIMISOARA                                     LOCALITATEA..................................
STR. MARTIR SEBASTIAN IORDAN NR.5               ADRESA ..........................................................
TEL. 0256406178; 0744539897                            TEL ..........................
DOC DE CUMPARARE FACTURA NR ..........           DATA VANZARII ....../....../2013
MODEL STIKER ............................................................................

   1. Prezentul certificat de garantie este intocmit conform O.G. nr.21/1992 republicata cu modificarile ulterioare OUG nr.146/2001, OG nr.58/2000, Legea nr.37/2002, HG nr.394/1995 republicat.
   2. Asiguram, garantam si declaram pe propria raspundere, conform prevederilor art.3 din HG 1022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului ca stiker-ele produse sub marca EDP, la care se refera aceasta declaratie nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc un impact negativ asupra mediului si este in conformitate cu HG 457/2003, ISO 9001-9002 SI IEEE 802.3, IEEE 802.3U.
   3. S-au predat instructiunile de utilizare/ instalare/ intretinere, toate accesoriile, s-a prezentat modul de folosire si s-a predat coletul inchis de catre curier, s-a verificat corectitudinea datelor inscrise in certificatul de garantie.

TERMENI SI CONDITII DE GARANTIE
   I. Prezentul document atesta ca produsul achizitionat beneficiaza de garantie si service gratuit in conditiile respectarii regulilor de instalare si utilizare. Pierderea sau deteriorarea acestui certificat de garantie duce la pierderea garantiei.
Garantia se acorda la sediul societatii(Timisoara, str. Martir Sebastian Iordan nr.5/2, tel 0256-406178)
   II. La solicitarea acordarii garantiei pentru un produs este necesar sa il prezentati cu toate accesoriile cu care s-a livrat produsul (documentatii, accesorii, etc) si in ambalajul original in care v-a fost livrat, certificatul de garantie in original corect completat, stampilat si insotit de documentul fiscal, precum si o descriere detaliata a defectului constat.
   III. Certificatul de garantie este nominal, firma noastra acorda garantie pentru produsele vandute numai cumparatorilor pe numele carora s-a emis certificatul de garantie si nu are nici o raspundere daca cumparatorul vinde produsul altei persoane in termenul de garantie.
   IV. Garantia produselor se acorda pe o perioada de 12 luni, pentru toate stiker-ele exceptia materialelor consumabile si accesoriilor(cutite, folie de transfer, hartie de transfer, hartie suport autocolant, solutii de curatare) si se specifica in certificatul de garantie al fiecarui produs vandut. Prin acest act producatorul se obliga sa furnizeze pentru produsele vandute materiale consumabile pe o durata de 1(unu) an de la data cumpararii. Durata medie de utilizare a produselor este de 36 luni.
   V. GARANTIA NU SE ACORDA:
     1. stiker-elor care s-au defectat datorita nerespectarii instructiunilor de utilizare, instalarii gresite, pastrarii in conditii necorespunzatoare (umiditate in exces, temperaturi extreme, mediu poluant), accidentelor pe timpul transportului si manipularii, catastrofelor, cataclismelor, accidentelor, furtunilor.
     2. pentru consumabilele (cutite, folie de transfer, hartie de transfer, hartie suport autocolant, solutii de curatare).
      3. pentru eventualele probleme de compatibilitate cu stiker-e achizitionate de la alte firme sau pentru combinarea produsului oferit de noi cu alte sisteme ce nu corespund cu performantele si specificatiile producatorului respectiv.
   VI. Societatea noastra isi declina orice responsabilitate pentru accidente sau prejudicii care nu au legatura cu vicii de fabricatie sau defecte ale produsului.
   VII. Acordarea service-ului in termenul de garantie se va face gratuit prin repararea acestora, daca este posibil, fie prin inlocuire.
   VIII. Departamentul tehnic va efectua operatiunile de service in termen de 10 zile lucratoare de la receptia produselor, in cazul in care reparatia produsului necesita o perioada mai mare de timp de peste 10 zile, se va face o estimare a timpului repararii produsului. Schimbarea unei parti in perioada de garantie nu are ca efect prelungirea garantiei. Produsele defecte in termenul de garantie, atunci cand nu pot fi reparate sau cand durata de rezolvare a garantiei depaseste 10% din termenul de garantie, la cererea clientului vor fi inlocuite de vanzator.
                        SEMNATURA FURNIZOR                                 SEMNATURA CLIENT
Continuă
Căutare rapidă
Contul Meu - Bine ai venit!
Adresa E-mail:

Parola:


Am uitat parola ?
Cont nou
Sticker decorativ Morgan Freeman
35,00 lei
Sticker decorativ Tribal 5
15,00 lei
SISER PRESA TS ONE
Cerere de preț!
Tesa 4089 Banda de sigilare a cartonului de uz general solvent r
1,00 lei
Sticker decorativ Siluete business
57,00 lei
Sticker decorativ Flori Funny
55,00 lei
OBLIGATIVITATE - Protectie obligatorie a fetei
4,00 lei
Sticker decorativ Mickey si Minnie Mouse
47,00 lei