SISER PRESA TEXTIL TS MONO [11-TS-MONO]

FOLII - PUBLICITATE » FOLII SISER TEXTILCerere de pre╚Ť!

Presa pneumatica pentru transfer termic TS MONO Siser
Caracteristici:

TS MONO este o presa de transfer automatica cu functie pneumatica si un singur platan inferior. Se remarca printr-o productivitate ridicata, o utilizare usoara si un ritm de lucru ridicat.

Dupa transferul termic, platanul superior al presei se ridica si se deschide automat intr-o parte. Operarea in siguranta este asigurata de 2 butoane äStartö si un buton äOprire de Urgentaö (äEmergency Stopö).

Date tehnice:
- Suprafata de transfer: 40 x 50 cm;
- Puterea de incalzire: 2000 W;
- Temperatura: 0-250░ C;
- Timer: 0-999 secunde;
- Presiunea: 1.2-1.5 Kg/cm▓ / 2.5-10 bar;
- Voltaj: 220V ľ 50 Hz monofazic;
- Greutatea: aprox. 75 kg.

TS MONO se poate transforma usor intr-o presa pentru sepci. Setul pentru sepci este format dintr-un platan superior curbat care se incalzeste si un platan inferior. Alternativ, se pot folosi platane mai mici (15 x 15 cm sau 15 x 38 cm) pentru transferul logo-urilor mici, emblemelor sau literelor.

Accesoriile pentru sepci si platanele mici sunt optionale si se comercializeaza separat. Presele Siser sunt certificate UE.

Recomandare:

Datorita ariei de imprimare mare si flexibilitatii sale, presa TS MONO este recomandata pentru toate tipurile de aplicatii pe textile, de la dimensiuni mici pana la cele mari. Cu ajutorul acestei prese se pot personaliza obiecte cu o grosime maxima de 50 mm (aluminiu, ceramica, etc).

Comentarii
C─âutare rapid─â
Contul Meu - Bine ai venit!
Adresa E-mail:

Parola:


Am uitat parola ?
Cont nou
Facebook share
Divide prin Facebook
Informa╚Ťii produc─âtori
SISER
Al╚Ťi producatori