SISER PRESA TEXTIL TS DUE [12-TS-DUE]

FOLII - PUBLICITATE » FOLII SISER TEXTILCerere de pre╚Ť!

Presa pneumatica pentru transfer termic TS DUE Siser
Caracteristici:

TS DUE este o presa de transfer automatica cu functie pneumatica si doua platane inferioare. Se remarca printr-o productivitate ridicata si o utilizare usoara.
Cele doua platane cu care este dotata o recomanda pentru lucrari de mare volum care trebuie realizate intr-un timp cat mai scurt.
Dupa transferul termic, platanul superior al presei se ridica si se deschide automat intr-o parte. Operarea in siguranta este asigurata de 2 butoane äStartö si un buton äOprire de Urgentaö (äEmergency Stopö).

Date tehnice:
- Suprafata de transfer: 40 x 50 cm;
- Puterea de incalzire: 2000 W;
- Temperatura: 0-250░ C;
- Timer: 0-999 secunde;
- Presiunea: 1.2-1.5 Kg/cm▓ / 2.5-10 bar;
- Voltaj: 220V ľ 50 Hz monofazic;
- Greutatea: aprox. 100 kg.

TS DUE se poate transforma usor intr-o presa pentru sepci. Setul pentru sepci este format dintr-un platan superior curbat care se incalzeste si doua platane inferioare.
Alternativ, se pot folosi platane mai mici (15 x 15 cm sau 15 x 38 cm) pentru transferul logo-urilor mici, emblemelor sau literelor.

Accesoriile pentru sepci si platanele mici sunt optionale si se comercializeaza separat. Presele Siser sunt certificate UE.

Recomandare:

Datorita ariei de imprimare mare si flexibilitatii sale, presa TS DUE este recomandata pentru toate tipurile de aplicatii pe textile, de la dimensiuni mici pana la cele mari. Cu ajutorul acestei prese se pot personaliza obiecte cu o grosime maxima de 50 mm (aluminiu, ceramica, etc).

Comentarii
C─âutare rapid─â
Contul Meu - Bine ai venit!
Adresa E-mail:

Parola:


Am uitat parola ?
Cont nou
Facebook share
Divide prin Facebook
Informa╚Ťii produc─âtori
SISER
Al╚Ťi producatori