Folie magnetica de interior - 0.40 mm [1-0.40]

FOLII - PUBLICITATE » FOLII MAGNETICECerere de preț!

7477-4-C PLAIN Folie magnetica de interior - 0.40 mm
Caracteristici:

Cauciuc flexibil izotropic de interior, de culoare maro inchis pe ambele fete, cu grosimea de 0.40 mm si forta magnetica de 12 g/cmp.
Folia magnetica are in compozitie materiale magnetizate industrial, asigurand astfel o buna aderenta pe suprafetele metalice.
Se poate taia usor cu foarfeca sau cu ajutorul cutter-ului.

Este disponibila in role cu latimea de 610 mm si lungimea de 30 m si se comercializeaza la metraj.

Nota: Este important ca atat partea magnetica a foliei cat si suprafata pe care urmeaza a fi aplicata sa fie uscate si bine curatate de impuritati.
Evitati alunecarea foliei pe suprafata metalica pentru a preveni eventualele zgarieri. A nu se aplica peste alte inscriptionari sau pe suprafete cu denivelari, proaspat vopsite sau lustruite.

!!! A nu se pastra desfasurata, folia se poate deforma.
!!! A nu se rula mai strans de 10 cm sau cu partea magnetica in exterior.

In timpul verii, la temperaturi ridicate sau in cazul unei utilizari indelungate, este posibila lipirea foliei magnetice de vopsea. Pentru evitarea acestui risc, se recomanda desprinderea si reaplicarea foliei cel putin o data pe zi, cat si desprinderea foliei pe timpul noptii sau cand nu este necesara.
Atasarea foliei pe suprafete care au fost vopsite sau decorate cu spray-uri de vopsea reduce considerabil puterea adeziva magnetica.
Folia este sensibila la presiune. A se manevra cu grija. Ruperea sau fisurarea survine doar ca rezultat al manevrarii necorespunzatoare.

Recomandare:

Pentru aplicatii nepermanente de interior, cand nu se doreste o inscriptionare prin metode clasice, pentru aplicatii care necesita modificari zilnice (curs valutar, meniuri, semne de avertizare, etc), afisaj pe termen scurt in sali de conferinte si expozitii, materiale de planificare si organizare, sisteme de ghidare, materiale demonstrative, prezentarea de constructii, diferite expuneri in sali de curs, jocuri logice, reclame pe autovehicule sau autoturisme noi, etc...

Comentarii
Căutare rapidă
Contul Meu - Bine ai venit!
Adresa E-mail:

Parola:


Am uitat parola ?
Cont nou
Facebook share
Divide prin Facebook
Informații producători
EDP
Alți producatori